Forum Heaven
20 milyon verseler satmazdım Loginpopup
Forum Heaven
20 milyon verseler satmazdım Loginpopup
Forum Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum HeavenHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

20 milyon verseler satmazdım

YazarMesaj
CampeR
Yetkili
Yetkili
CampeR

Erkek

20 milyon verseler satmazdım Empty
MesajKonu: 20 milyon verseler satmazdım   20 milyon verseler satmazdım EmptySalı Ağus. 11, 2009 2:53 pm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, “En az 20 gol atar” dediği Daniel Güiza, 4 resmi maçta 5 gol atarak hocasını haklı çıkardı. Milliyet gazetesinin haberine göre, İspanyol futbolcuyu takımda tutan Başkan Aziz Yıldırım da, “Onun için 20 milyon euro verseler de satmazdım” diyerek övündü.

Fenerbahçe’de geçen sezon en çok eleştirilen isimler arasında yer alan Daniel Güiza, bu sezon çok farklı bir tablo sergiliyor. Geçen sezon 11’i ligde olmak üzere toplam 16 golü bulunan İspanyol futbolcu, 4 resmi maçta şimdiden 5 gole ulaştı. Bu performansıyla, arkasında duran Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Christoph Daum’un yüzünü kara çıkarmadı.

Alman çalıştırıcının yere göğe sığdıramadığı İspanyol golcü, ortaya koyduğu futbolla tavan yaparken, Başkan Aziz Yıldırım da, sezon başında teklifler alan ve gitmek istediğini bildirip tartışma yaratan Güiza’yı satmadığı için memnuniyetini dile getiriyor.

Muhteşem başlangıç

Takımın başına geçtiği gün tutulması gereken ilk oyuncunun, durumu belirsiz olan Güiza olması gerektiğini rapor eden ve ardından, “En az 20 gol atar” diyen Daum’u golcüsü haklı çıkardı. Beşiktaş, Honved ve Denizli maçlarındaki başarısı ile gündeme oturan Güiza’yı, “20 milyon verseler de satmazdım” diyerek değerlendiren Başkan Aziz Yıldırım’ın da, geçen yıl çok eleştiri alan bu futbolcudan artık çok memnun olduğu belirtildi.

Geçen sezon Süper Lig’de 11, Avrupa kupalarında 3 ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında 2 olmak üzere toplam 16 gol atan İspanyol futbolcu, bu sezon çıktığı 4 resmi maçta 5 gole imzasını attı.

Fenerbahçe’nin 4 resmi maçta rakiplerinin filelerine attığı 10 golün yarısını kaydeden Güiza, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunun ilk maçında Honved filelerine 3, ligin ilk maçında da Denizlispor kalesine 2 gol bıraktı.
https://www.facebook.com/group.php?gid=243923845150&ref=nf

20 milyon verseler satmazdım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 10.5 milyon euro kulübede