Klasik GTA formatında olan oyun GTA dan daha eğlenceli gibi neden?? Çünkü Gta artık kalıplaşmış bir oyun gir adam vur para çıksın ordan git görev yap para kazan ev al taksi şoförü ol falan filan... Scarface Böyle değil yavaş yavaş kendi imparatorlğunuzu kurun. Uyuşturucu Satın Silah Alın Diğer Çetelerle Savaşa girin Evinize Eşya alın evinizi yaptırın adam toplayın kendi otomobilinizi satın alın ( çalarsanız polis kolay yakalıyor çünkü siviller 155 arıyor
) Başkalarını koruyun Bölgeler satın alın binalarınızı koruyun paranızı koruyun sakın ölmeyin bütün para ve uyuşturucunuz gider silahlarınız kalır. Silahlarınızı Arbanızın bagajında saklayın çete savaşının ortasında polis gelince silahınızı saklayın ve polisin sizinle değil çetelerle çatışmasını sağlayın polis ölünce ( ölmeden 2-3 kişi yatırır ) silahınızı çıkarın ve devam edin.0 dan Ordunuzu Kurun Önce Küçük Havana sonra Aşağı Şehir ve Sonra Bütün ülkeyi ele geçirin.Kendinize soför tutun pilot tutun.Evinizde Parti verin Adamlarınızı Eğlendirin ve silahlarını geliştirin Kız ayarlayarak evinizde kızların size hizmet etmesini sağlayın önce kapınızda köle olup sürekli orda bekleyecekler daha sonra yatağınızda sizi bekliyor olacaklar. Oyun +15 yaş içindir ve Cinsellik içerir.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] I'm Tony Montana You Can't Kill me ! I'm Tony Montana! You fuck with me, you fucking with the best! I'm still standing. Come on! ÖNEMLİ: Tony Montana Filminde tam 192 kere Fuck kelimesi kullanmıştır ve Blink 192 buradan gelir. Scarface download --------- God Father arıyınca hep filmi çıkıyo ! ----------
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun içinden :: Arkadaşlar bu oyundada normal olarak polis peşinize düşebiliyor
genelde çete savaşları sırasında başınıza bela oluyorlar çete savaşları tek başınıza 50 kişi meydan okumadır.
öncelikle çete savaşı sırasında harıtanızda polis görürseniz hemen 3 tuşuna basarak silahınızı saklayın ve polisin yanına koşun çete elemanları sizi takip ederler polisi gören çete elemanları polisle çatışmaya başlarlar polis genelde ölür
ama ölmeden 1-2 kişi temizleyebilir.Polis ölünce Çatışmaya Devam....Genelde 3-4 araba gelir aynı anda yada 1-2 ama çatışma devam ettikçe polisler gelmeye devam eder ben bir çatışma sırasında plajdaydım çatıştım bi baktım polisler Yanlarına gidiyim dedim bi gittim o kadar çok lardıki bütün çeteyi onlar oldurdu ben sadece 2 kişi vurdum
İşte Resmi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Çete öldümenin avantajları:Bütün çeteyi temizlemeiz taktirde:: Son vurduğunuz çete elemanından düşen çantayı alın bol miktarda uyuşturucu ve para bulabilirsiniz bu para öldürdüğünüz eleman sayısına göre değişir örnek 20.000$ - 1.000.000$ arası ben daha oyunun başındayım ondan 1.000.000$ daha neler neler kazancam. Oyunun bir özelliği ise silahlara parça takmak örnek AK-47 tüfeğinin 80 mermilik bir şarjörü olabilir.Veya Tabancanıza Susturucu takabilirsiniz.Yada Micro SMG nize arka parça yani tüfek moduna getirebilirsiniz susturucu takabilir şarjörünü artırabilirsiniz.Tabi bu parça taktırmalar gittikçe artıyor dediğim gibi ben oyunun başındayım daha neler neler takılıyo silahlara bomba atar filan takyorsunuz.Kendinize kiralık katil tutun silahını siz belirleyin !
Arabanızın içindeyken sadece sağa sola diğil her noktaya ateş edebiliorsunuz arabadan arabaya savaşlar olabiliyor isterseniz kendiniz nişan alıyorsunuz isterseniz sag tuş yaparak otomatik adama kitlenebiliyorsunuz duvara dayabarak siper alıyor duvarın arkasından sadece silahınızı uzatarak ateş edebiliyorsunuz. Oyun Kasamasın istiyorsanız Options'dan Anti-Aliasing özelliğini 0 yapın oyun nerdeyse hiç kasmaz sadece ağaçlık bölegelerde ama oda çok aşırı ağaç olursa örnk: Bizim malikaneye giden yol. Canınızmı azaldı Harıtada kırmızı damla işaretlerine gidin onlar kan bankası orada ufak miktarlar vererek canınızı artırın.Oyunun 2 kötü yanı var 1.si zıplama yok varsada ben bulamadım 2.si Oyunu kayıt etmek oyunu kayıt etmek için bankaya gitmeniz gerekiyor bankada cebinizde para varsa önce onu yatırmanız gerekiyor bankada haliyle işlem ücreti alıyor bu para size bağlı %35 de kaybedebilirsiniz %22 de %1 de %4 de bunu oynadığınızda görün hiç nakitiniz yoksa direk kavıt işlemi yaptırıyorsunuz.Bir de ölmek öldüğünüz zaman silahları kalıyor ancak cebinizdeki tüm para ve uyuşturucu gidiyor.Bankadaki para duruyor.Ödemelerinizi Bankadaki paradan otomatik yapabilmekse iyi özelliklerinden biri. Oyundan Resimler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]