[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şiddetli. Seksi. Çarpıcı.Mark Wahlberg, efsanevi video oyunundan uyarlanan bu aksiyon dolu filmde inanılmaz performansı ile göz dolduruyor. Max Payne ( Wahlberg ), kurallara bağlılığını yitirmiş kaybedecek bir şeyi kalmayan eski bir polistir ve ailesini canice öldürenlerin izini sürerek onların intikamını almaya ant içmiştir. Fakat bu soruşturma, onu acı gerçeğin karanlığında kabuslarla dolu bir yolculuğa çıkarır. Gizem gitgide derinleşir ve Max düşmanlarına karşı gerçek dünyanın ötesinde bir savaş vererek, kendi mantığının dışında bambaşka gerçekliklere savrulur. Not: Aşağıya video koydum
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]TWENTIETH CENTURY FOX sunar bir FIRM FILMS / DEPTH ENTERTAINMENT yapımı bir JOHN MOORE filmi
MARK WAHLBERG "Max Payne" MILA KUNIS BEAU BRIDGES CHRIS "LUDACRIS" BRIDGES ve OLGA KURYLENKO
müzik MARCO BELTRAMI ve BUCK SANDERS film editör DAN ZIMMERMAN görüntü yönetmeni JONATHAN SELA
yapım sorumluları RICK YORN KAREN LAUDER TOM KARNOWSKI yapım JULIE YORN SCOTT FAYE JOHN MOORE
Senaryo BEAU THORNE yönetmen JOHN MOORE
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben bu filmi izledim ve çok beğendim 98 dakikalık bu film kurgusu gerçekten çok harika efektler görüntüler süper kesinlikle tavsiye ediyorum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]