Tatil Köyüne Bizzat ben gittim Gerçekten Çok Büyük Ve Çok Güzel Yapılmış. Caddeyi arkanıza alıp baktığınızda Sol ve Sağ Taraf olarak 2 ye ayrılır. Sağ Tarafa Baktığınızda Dağa Çıkan 2 Adet Asansör Görürsünüz İşte Orası Natur Club'dır. Oranın Kendine Ait Kahvaltı Salonu Tamamen Organik Ürünler Satan Tarlası Nuhun Gemisinin Temsili Yapısı Havuzu ve Evleri İle 10 Numara Bir alandır. Size Söylediğim Bu Asansörler Yardımı ile Lobiye inebilirsiniz. İşte Size Lobinin Fotoğrafı:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lobi'de ihtiyacınız olan her şey var ha bu arada valizlerinizi o asansörlerden yukarı taşıyacağınızı sanıp üzülüyorsanız merak etmeyin Otelin Kendi Küçük Arabaları ile sizi odanıza kadar götürecektir.İşte Kalacağınız Evlerin Resimleri:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Denize Girmek Mi İstiyorsunuz ? Çok Basit Lobiden Yukarı Çıkan Merdivenlere Gidin Köprüden Geçin Karşınıza Animasyon Sahnesi Çıkacak Oradaki Merdivenlerden Aşağıya İndiğinizde İşte Size Deniz Havuz Halı Sahalar ve Basketbol Sahası Tabi Masaj Salonu ve Küçük Çocuklarınızın Eğlenmesi İçin Anaokulu Tarzı Ufak bir Klüp =) Açık Büfe Yemek Salonuda Orada. Plaj Voleybolunu Unutmamak Lazım. Şehir Merkezine de Çok yakın olan Bu tatil köyünde Çok iyi Vakit Geçireceksiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İşte Size Bahsettiğim O Asansörler
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burasıda Benim Kaldığım B (isim olarak B) serisi Evlerin Olduğu Yol (B sokağı da Diyebiliriz)
İyi Eğlenceler Erken Rezervasyon Durumunda Büyük İndirim Yapıyorlar =)