Forum Heaven
'Ben böyle anlaşma görmedim!' Loginpopup
Forum Heaven
'Ben böyle anlaşma görmedim!' Loginpopup
Forum Heaven
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum HeavenHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Ben böyle anlaşma görmedim!'

YazarMesaj
CampeR
Yetkili
Yetkili
CampeR

Erkek

'Ben böyle anlaşma görmedim!' Empty
MesajKonu: 'Ben böyle anlaşma görmedim!'   'Ben böyle anlaşma görmedim!' EmptySalı Ağus. 10, 2010 1:52 pm

Menajer Pavel Paska, Çek medyasına yaptığı açıklamada Baros'un sözleşmesinin uzatılması için tam 11 görüşme yaptıklarını belirtirken, “Ben hayatımda böyle pazarlık süreci görmedim” dedi.

Galatasaray, Milan Baros’un sözleşmesini iki sene uzatmıştı. Golcü oyuncunun menaceri Pavel Paska, Çek Cumhuriyeti’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Hospodarske Noviny’ye verdiği demeçte, Sarı-Kırmızılılar’la yaptıkları pazarlıklardan uzun uzun bahsetti. Anlaşma sağlanana kadar Galatasaray’la tam 11 defa bir araya geldiklerini söyleyen Paska, “Ben menacerlik kariyerimde böyle pazarlık görmedim. Bir oyuncum için bu kadar görüşme yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.

‘Rubin’i reddetti’
Baros’la Rubin Kazan’ın da ilgilendiğini ve Ruslar’ın kendisine 1 milyon Euro fazla para verdiğini belirten Paska, “Ancak Baros Türkiye’yi çok sevdiğini ve kendisinin de burada çok sevildiğini söyledi. Bu nedenle 2.5 milyon Euro’yu kabul etti” dedi. Çek menacer, Baros’un yine de kariyerinde hiçbir takımdan almadığı kadar para kazanacağını söyleyerek, “Bir müşterim için yaptığım en iyi anlaşmalardan biriydi” ifadelerini kullandı. Paska, Galatasaray’ın Rosicky’le ilgilendiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, “Her hafta yönetimle görüştüm, Rosicky’den bahsettiklerini duymadım” dedi.
https://www.facebook.com/group.php?gid=243923845150&ref=nf

'Ben böyle anlaşma görmedim!'
1 sayfadaki 1 sayfası