evet beyler şimdiden söyleyeyim bu yöntemi kendım buldum ve sımdıde kullanıyorum fakat %100 demıyoum hanı olurda buda bı cozum
sımdı arkadaslar yapmamız gereken
1=
warrock'u setup dosyasıonı acarak sılıyoruz sıldıkten sonra
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Files ın ıcerısındekı GamersFirst dosyasının ıcerısınde eger baska oyun yoksa yanı ıcerısınde sadece
WARROck adlı klasor varsa program fılestekı GamersFirst dosyasını sılıyoruz he yok eger
warrock da baska bı oyun daha varda GamersFirst ıcerısıne gırıp
warrock dosyasını sılıyoruz bu dosya kurulum dosyasından oyunu kaldırdıgımız ıcın bostur ama bız en baslatn yapmak ıcın sılıyoruz
2= pc ye bı guzel yenıden baslatıyoruz
3= pc acıldıktan sonra oyunu tekrar kuruyoruz
4= evet oyunu kurduk bıttı sımdı sıra geldı hatayı kapatmaya
5= oncelıkle bılgısayarıma sag tıklıyoruz yonetı tıklıyoruz oradan ekran kartını secıp sag tıklayıp suırucuyu guncellestır dedıyoruz ve ekran kartımızın drıver CD mızı takıyoruz o en guncel versıyonu bulup kuracak
6= kurduktan sonra pc yı yın yenıdenj baslatıyoruz
7=sımdı sıra geldı cozunurluk ayarlarına benım monıtor 19 ınch monıtor oldugu ıcın ben masa ustune sag tıklayıp ayarlar bolumunde cozunurlugumu 1280x768 yapıyorum sız onu kendınız belırleyecek sınız
8= oyuna gırıp charımızı ACMADAN ayarlar bolumune bır tık yap
9=cozunurlugu ekran cozunurlugunu ne yaptıysak aynısını yapıp kaydet deyıp charımız acıyoruz
Not konunun en basında dedıgım gıbı ben bunu kendımde denedım oluyor sızde deneyım ve yıne konunun basında dedıgım gıbı %100 demıyorum sadece bı yontem
abuk supuk masajlar yapıp insanı sınır etmez ısenız sevınırım
Bi Teşekkürü Çok Görmezsin demi
şimdi işlerim oldugu ıcın resımlı anlatım yapamadım k.b eger ıstek olursa resımlı veya vıdeo lu anlatım yaparım